Aktuality

Stavebný ruch v Nemocnici AGEL Zlaté Moravce

podcast
poradna

V Nemocnici AGEL Zlaté Moravce sa uplynulé dva týždne intenzívne pracuje na revitalizácii ambulantnej časti priestorov v pavilóne chirurgických disciplín. Investícia vo výške viac ako 65-tisíc eur prinesie viac komfortu, vyššiu bezpečnosť a modernejšie materiálne-technické vybavenie.

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce realizuje rozsiahlu revitalizáciu ambulantnej časti priestorov v pavilóne chirurgických disciplín. S prácami začala v druhej polovici mesiaca september, a to za účelom modernizácie priestorového a materiálno-technického vybavenie pre potreby poradne chronických rán a stómií, ortopedickej aj traumatologickej ambulancie, súčasťou ktorých bude i nanovo zriadená denná miestnosť pre zdravotnícky personál.

Viac ako 65-tisícová investícia zahŕňa rozsiahlejšiu revitalizáciu spojenú s výmenou opotrebovaného nábytku, okien, rozvodov kyslíka, sanitárneho vybavenia, ale aj zdravotechniky za nové, moderné zariadenia, čo zvyšuje štandard a celkový dojem z priestoru,“ priblížila MUDr. Nina Horniaková, riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce.

V rámci revitalizačných prác sa mierne upraví dispozičné riešenie niektorých miestností tak, aby vyhovovali potrebám personálu, pacientom a v neposlednom rade, aby spĺňali nielen estetickú funkciu, ale najmä prísne hygienicko-epidemiologického kritériá a štandardy pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti.


6
1
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button